Seksuoloog Astrid Kremers op NPO radio 1 over ‘De eerste keer’

//Seksuoloog Astrid Kremers op NPO radio 1 over ‘De eerste keer’

Seksuoloog Astrid Kremers op NPO radio 1 over ‘De eerste keer’

Redacteur Mai verdiept zich in de wereld van de eerste keer!

zaterdag 17 maart 2018

Tijdens Onder de sprei met Verbij behandeld redacteur Mai verschillende onderwerpen over seks. Deze week verdiept zij zich in de wereld van ‘De eerste keer’! En om antwoord op haar vragen te krijgen belt Mai seksuoloog en schrijfster Astrid Kremers.

Luister het fragment hier terug.

Door |2018-11-29T21:14:48+00:00maart 17th, 2018|interview|0 Reacties

About the Author:

Astrid Kremers is erkend en geregistreerd Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt – Seksuoloog NVVS, EMDR therapeut en Oplossingsgericht geschoold. Ze geeft ook onderwijs, is schrijfster en is actief in de media.