Seksuoloog Astrid Kremers geeft college aan geneeskunde studenten

/, Onderwijs geven/Seksuoloog Astrid Kremers geeft college aan geneeskunde studenten

Seksuoloog Astrid Kremers geeft college aan geneeskunde studenten

De tweedejaars geneeskunde studenten van de Universiteit Utrecht weten nu van alles over de seksuele gezondheid van de Nederlanders (met dank aan onderzoek Rutgers), seksuele problemen én oplossingen van mannen en vrouwen. Leergierige studenten, zelfs tijdens deze warme dag.

Door |2018-05-17T09:54:08+00:00mei 7th, 2018|Geen categorie, Onderwijs geven|0 Reacties

About the Author:

Astrid Kremers is erkend en geregistreerd Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt – Seksuoloog NVVS, EMDR therapeut en Oplossingsgericht geschoold. Ze geeft ook onderwijs, is schrijfster en is actief in de media.