Wat voor mensen komen er in jouw seksuologie-praktijk?

Astrid Kremers_LIJN_01_2600x10px Hoog

Vaak krijg ik de vraag: wat voor mensen komen er in jouw seksuologie-praktijk?

Mijn praktijk is in Utrecht-Oost. Veel cliënten komen uit Utrecht en omgeving. Het opleidingsniveau van mijn cliënten is vaak hoog. Ik zie veel jonge vrouwen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar die pijn hebben bij het vrijen of bij wie gemeenschap niet lukt. Ook zie ik veel echtparen met een gezin die ontevreden zijn over hun seksleven. Deze onvrede kan soms zo groot zijn dat het grote relationele problemen geeft. Verder zie ik veel mannen die in hun (nieuwe) relatie problemen ervaren met erectie of vroegtijdige zaadlozing. Daarnaast zie ik veel vrouwen die problemen hebben om opgewonden te raken of een orgasme te krijgen. Ook geef ik traumatherapie aan mensen die seksueel misbruik of een verkrachting hebben meegemaakt. En als laatste wil ik noemen de behandeling van mannen met een seksverslaving.

Het leuke van mijn vak is dat de meeste problemen heel goed te verhelpen zijn! Ik vind het bijvoorbeeld ontzettend tof dat jonge vrouwen na mijn behandeling weer gemeenschap kunnen hebben, zonder pijn. En dat stellen de seksuele chemie voor elkaar hervinden. Ik heb misschien een bijzonder maar ook schitterend vak!

https://www.facebook.com/astrid.kremers/posts/10210148331255885

© 2018 - 2024 Sexuoloog.nl - Astrid Kremers | KvK 30263231 | AGB code persoonlijk: 90041056 | AGB code zakelijk: 90019444 | Privacy en klachtenregeling